Om opdrættet

Om FerretParadise

Jeg har et lille ilderopdræt. Med lille mener jeg, at jeg får max. et til to kuld om året. Grunden til dette er, at jeg sætter en stor ære i at socialisere hvalpene herfra. For mig er det vigtigt, at hvalpene fra de er helt små bliver vænnet til menneskelig kontakt, samt de lyde der nu er i et hjem. Jeg går også meget op i, at starte arbejdet med at bide og bakketræne hvalpene, et arbejde som køber selvfølgelig må fortsætte når de får hvalpen hjem. Dette tager så meget af min tid, at jeg kun kan lave et enkelt kuld om året.

Jeg avler ikke på aftegn og fancyfarver. Jeg vil gerne fremavle nogle smukke mørke vildtfarvede hvalpe, der har en flot bygning og et venligt temperament, samt en høj levealder.

Når det kommer til kommende ejer og hvalp, bruger jeg meget tid på at finde det rette match. Det er vigtigt, at der er kemi mellem hvalp og køber, så de fra start får det bedste afsæt for et godt og lykkeligt liv sammen.


Mine dyr har deres eget værelse, samt to dejligt voliere udenfor. De er en del af familien her hjemme, og jeg bruger meget tid sammen med dem hver dag.

Ann Hillerslev